Puchner Kastélyszálló****, Bikal

April 18, 2017 in Kastély, Wellness hotel

A bikali Puchner Kastélyszálló**** a Mecsek lábánál, hívogató völgyekkel szabdalt, dimbes-dombos, varázslatos vidéken található, egy több mint hat hektáros, ősfákkal övezett birtokon. Gyönyörű környezetben egy gyönyörűen felújított kastély várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától.
Akciós wellness ajánlatok
A vendégek különböző hangulatú szobák közül választhatnak: romantikusoknak a kastély, a wellness imádóinak a fürdőház, baráti társaságoknak, cégeknek a vendégházak, a fiatalos életérzés kedvelőinek a francia stílusú udvarházat, vagy a Reneszánsz Palota szobáit ajánlják.
A szállóvendégek a reggelit, az ebédet és a vacsorát akár külön-külön helyszínen fogyaszthatják el. Választhatnak a Habsburg stílusú étterem, a régmúltat idéző Katalin terem, a Romkert, a Reneszánsz Palota Lovagterme vagy háromszintes, galériás étterem között.

További információk :   Puchner Kastélyszálló****, Bikal ,  Kastélyhotel ajánlatok Belföld.  last minute belföld, Last minute hétvége,   Belföldi nyaralásparádsasvár kastélyszállóKastélyhotel ,  wellness hotelek ,  Kastély hotelek last minute ,  Eger wellness ,